7 Ağustos 2008 Perşembe

Sex and the City

Sex and the City adlı dizideki Carrie Bradshaw rolüyle dünya çapında üne kavuşan Sarah Jessica Parker, daha öncesinde Ed Wood, Çılgın Marslılar ve Düş Yakamızdan gibi filmlerde de rol almıştı.

Ünlü aktris Sarah Sarah Jessica Parker, 1997'de erkek kardeşi Timothy Britten Parker aracılığıyla tanıştığı aktör Matthew Broderick'le evlendi. Çiftin 28 Ekim 2002'de ilk çocukları James Wilkie dünyaya geldi. Bu aralar vizyona giren yeni filmi Sex and the City ile adından sıkça bahsettirmeye devam eden güzel yıldız, eğer kariyeri ve anneliği arasında bir denge kurmayı başarırsa ikinci filmi de çekmeye hazır olduğunu söyledi.

Amerika'daki bir televizyon programına açıklama yapan Sarah Jessica Parker "İlk önce oğluma sormalısınız. O benim yerime karar verecektir. En son 2 sene önce çok yoğun bir şekilde çalışıyordum ama oğulum benim için daha ön planda olmaya başladı. Bu yüzden bir süre daha ortalarda olamayabilirim ama Sex and the City filminin hasılatına göre ikinci filmde rol almaya hazırım." diyen güzel yıldız devam filminde rol alacak mı? Bunu hep beraber göreceğiz.

Hiç yorum yok: