3 Ağustos 2008 Pazar

Messenger Group Chat Kullanımı Ve Messenger TV

Msn Grup Chat kullanımı, Msn TV,msn toplu grup kullanımı,Msn toplu konuşma,messenger tv,messenger grup chat nasıl kullanılır,nereden indirilir,indir

Msn Messenger yeni hizmetlerini bir bir yayınlamaya başladı.

Türkiyenin Msn kullanımında birinciliğe oynaması eklentilerin fazla zaman almadan Türkçeye cevrilmesine sebep oluyor.

Şimdi size 2 yeni Msn hizmeti tanıtacağım. Birisi Messenger Tv diğeride Messenger Group.

Messenger Tv adındanda anlaşıldığı gibi Televizyon izlemek için tasarlanmış.

Kullanımı oldukca basit öncelikle messengertv@live.com adresini msn listenize ekliyorsunuz sonrada herhangi bir şey yazıyorsunuz.

Size kamera daveti gibi bir davet gönderiyor bu daveti kabul edip ekranın sağ tarafında çıkan menüden kanal yada radyo seciyorsunuz.

Benim beklentim var aslında…

Bütün kullanıcılar kendi kanallarını oluşturabilse yada şarkı listelerini oluşturup dinletebilse. Yazışırken müzik paylaşımıda gerçekleştirilebilse çok güzel olur aslında.

Bu arada ben bu messengerTv işinde geleceği görüp messengertv@hotmail.com ve messengertv@windowslivel.com adreslerini aldım :) belki ilerde satarım.

Diğer bir yenilikte MSN grup hizmeti.

Bu olay kişi davet edip konuşmanın bir adım önüne geçmiş. Kullanıcılar kayıt olup kendi gruplarını oluşturuyor ve bu gruba herkes kayıt oluyor.birisinin Cevrim dışı olması diğerlerini etkilemiyor aynı toplu konusmadaki gibi anlıycanız.Bizim sitenin grub adresi mgroup40950@hotmail.com ekleyebilirsiniz.

Şu adresten grup oluşturabilirsiniz http://www.messengergroupchat.com/

Bir Windows Live ID’sine sahipseniz, kendinize ait bir grup oluşturmak için Messenger Group web sitesine gidebilirsiniz.

* Ücretsiz grup oluşturabilirsiniz
* Her bir Messenger Grubu, 900 üyeyi destekler
* Grup yöneticisi ile grup ismi ve görüntü resmi değiştirilebilir
* Grup yöneticisi ile bir yönetici atanabilir
* Grup yöneticisi ile grupta rumuz değiştirilebilir

Ve şimdi;

Kara Liste
Grup sahibi ve yönetici, reklamcıları kara listeye alarak doğrudan silebilir. Her bir grup sadece 20 kullanıcıyı kara listeye alabiliyor.

Üyelik Onayı

Grup sahibi ceya yönetici, sağ paneli kullanarak üyelik onayı doğrulamasını açabilir. Şimdilik dört yöntem ayarlanabiliyor:

*Herhangi biri gruba üye olabilir

*Yönetici üyelikleri onaylayabilir

*Gruba katılma sırasında bir soruya cevap vererek üyelik gerçekleştirilebilir (grup sahibi ya da yönetici soruyu ve cevabı belirleyebilir)

*Kimse gruba üye olamaz

Hiç yorum yok: